President slaapt slecht

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – Het Parlement weet het nog niet, maar uw drukke eindredacteur heeft de hand weten te leggen op de dagboeken van Plastic dame. Uit deze dagboeken blijkt dat de President, Joep Eerlijk, de laatste tijd veel bij Plastic dame is geweest. Mogelijk is dit een verklaring voor de lage activiteit van Joep Eerlijk.

De President heeft bijvoorbeeld nog altijd geen Minister van Onderwijs aangesteld, het lijkt erop dat dit komt door zijn aanwezigheid bij Plastic dame. Een tekst uit het dagboek: “Lief dagboek, vandaag was het alweer de tiende dag dat Joep Eerlijk bleef slapen bij mij. Slapen kon je het niet meer noemen. We spelen tot diep in de nacht drankspelletjes met elkaar en vallen dan als een blok in slaap om vervolgens ‘s ochtends vroeg op te moeten staan. Ik vertelde Joep laatst dat hij eens niet zou moeten blijven hangen, maar Joep zei toen dat hij het veel te leuk vond en dat hij toch geen zin had om te handelen. Ik weet niet hoe ik nu van hem af moet maar ik moet het wel delen met jou, dagboek. Liefs, Plastic dame.”

Cyberië blijkt dus te worden geregeerd door een dronkenlap en een slaapkop. Of Cyberië liever de koning van Digitalië had gehad, is te betwijfelen. De koning schijnt zijn politieke tegenstanders de laatste tijd te hebben gevuld met lood waardoor ze zijn overgebracht naar Nederland.