Hyper-actief tegen slecht verleden

Auteur: YAN

Nasdaqar – Natcha12, Virtuaan, Vice-President, Centropoliaan, al een tijdje actief en voor de laatste ronde Voorzitter van de Federale Unie. MoonPoker, Ibishaan, ex-cheater en staat bekend om.. nouja.. wat ludieke acties.. De tweede persoon neemt het stokje vanaf volgende ronde over van de smetloze natcha12. Hebben de overheidsleiders de beste keuze gemaakt?

Hyper-actief

Al sinds dat natcha12 weer terug kwam naar Virtua na een lange break was hij altijd al erg actief geweest. Altijd in de top van de timelog en ook nog eens gigantisch actief binnen de clubs. Handel doetie ook nog aan, een echte ‘beroeps’ handelaar is ie niet.. Meestal lekker rustig electro of benzine, 1 top-10-positie op z’n naam.

Lid van de High Council is hij ook nog. In de Virtuan Council is hij elke ronde te vinden. Meestal als Vice-President, als President krijgt hij net niet genoeg stemmen.. Sinds 3 rondes was hij Voorzitter van de Federale Unie.

Hij leidt, leidde, de Federale Unie vol passie en activiteit. Elke discussie krijg hij aan de praat en ik moet u eerlijk zeggen beste lezer, dat dat soms wat irritaties met zich brengt! Haha. In zijn termijn zijn verschillende dingen besproken en is vooruitgang geboekt op verschillende punten. Kortom, een Voorzitter die met een FU echt iets bereikt heeft! Een Voorzitter die gemist zal worden.

Slecht verleden

Degene die het stokje moet overnemen is MoonPoker. De Ibishaan wordt gevolgd door zijn verleden. President Tresias Aegirsson, Koning The King 2 en President Bell_1996 stemden allemaal voor zijn aanstelling. Ze ruilden de ervaren Voorzitter voor een ex-cheater die voor geen moment deugde. Althans dat vinden sommige mensen.

Daarintegen heeft de nieuwe Voorzitter een zeer goed verstand van de wetten. Vooral in het Internationale en Virtuaanse recht is hij een expert. Zo heeft hij al verschillende keren ‘mooie acties’ kunnen uitvoeren doordat er gaten in de wetten gaven die hem het recht gaven.

Om zomaar een graai uit MP’s verleden te nemen: als Mayor van Cashington werd hij ontslagen doordat hij ‘against the good of Virtua’ werkte. Hierna verwijderde hij elke parkeerplaats in zijn stad. Het gevolg hiervan was dat de gehele handel in Virtua stil kwam te liggen, door de brakke taxi-verbindingen.

De Federals gaven hem een cheaterstatus, waar hij trouwens zelf nog om vroeg. Het hele spectakel filmde hij online en zond het uit via een site. Op de site profileerde hij Miniconomy als een verschrikkelijk spel met een gestoorde community.

Hyper-actief tegen slecht verleden

Ja, dames en heren het is het een of ‘t andere.. Wat zou u kiezen? De landen Ibisha, Cyberie en Digitalie stemden allemaal voor MoonPoker, misschien wilde ze wat meer pit in de FU? Of zijn ze zo uitgeblust dat ze wel weer wat spectakel konden gebruiken? Ik heb geen idee. Virtua stemde tegen, President YAN, die MoonPoker destijds ontsloeg als Mayor, vond zijn verleden te groot om niet mee te wegen bij de beslissing.

Verder besloot het Virtuaanse volk ook nog (via een referendum) dat Virtua voor natcha12 moest stemmen.

Wat zou u kiezen beste lezer? Ik zou het wel weten, liever hyper-actief dan een slecht verleden.