Voorafje

Een invasie van Emma’s in Cyberië, een failliet koning in Digitalië, en een persoonlijk drama in Virtua. En dan heb ik het nog niet eens over de nieuwe wetboeken die in Cyberië zijn aangenomen, maar worden bedreigd door concurrerende wetgeving die Cyberië op een haast dictatoriale wil gaan regelen, over het verdwijnen van Eurodam, of over de diverse rechtszaken die in het International Court tegen Federal Government worden gehouden.

Er is enorm veel gebeurd deze eerste week van de handelsperiode. De redactie had gehoopt op een enorme golf aan artikelen, maar die bleef helaas uit. Wel heeft de redactie het verhaal van Podje’s overwinning, een leerzaam handboek over hoe te winnen met wolkenkrabbers. Ook kan de redactie een artikel aanbieden over een nieuwe awards, en is er een uitgebreid vervolg gekomen op een artikel over het bereken van kostprijzen. Daarover zullen na afloop van het lezen vast verschillende meningen over bestaan!

Ook besteden we in deze editie nogmaals aandacht aan de tornado die de twee Virtuaanse spelers Aximili en Mystq heeft getroffen. We vragen de community een donatie te geven om hen in staat te stellen hun leven weer langzaamaan op te pakken. Onze gedachten zijn met hen.