Live verslag gotcha – deel 2

Dit is het vervolg van deel 1

14:40 uur
Er zijn meer nieuwsfeiten bekend geraakt over de uitschakeling van loco_tazz en jeroentje312 dankzij de Monapolitaanse reporter van LGG. Het was jeroentje312 die loco_tazz, toch een van de favorieten, te grazen nam. Met een bom binnen de 2 uur en een raak schot, valt er jeroentje312 niets kwalijks te nemen. Na het schot had de politie hem echter een uur vastgehouden in het appartement van loco_tazz. jeroentje312 wist ons te vertellen dat dat zijn langste uur ooit was, omdat hij ervan bewust was dat hij open en bloot stond voor een schot.
Het vervolg is ondertussen bekend, jeroentje312 werd het target terwijl hij weerloos in jail zat.

15:00 uur
De koning geeft de volgende tussenstand door in het Royal Palace:

Technix +2
Minimize +1
hubinho 0
Kippenhok 0

Uitgeschakeld:
jeroentje312 +1
You know me 0
loco_tazz 0
Mukyrlex 0

16:00 uur
Geen verdere updates te melden, wel kunnen we de volgende conclusies trekken uit de tussenstand van de koning. Technix staat mooi aan de leiding met 2 kills. Onze redactie heeft de taxi-service tussen beide steden goed in de gaten gehouden, en we hebben hem nooit zien vertrekken naar El Peso.
Daardoor veronderstellen we dat de volgende kills plaatsvonden: Minimize heeft Mukyrlex geschoten, waarna jeroentje312 loco_tazz schoot. Technix vond jeroentje312 na zijn schot op loco_tazz, en schoot nadien ook You know me neer.

18:00 uur
Bomontploffing in El Peso!

18:02 uur
Kippenhok97 has been shot!

De agent sloot de dader een uur op in de kamer, samen met zijn 3 vrouwen en kreeg er een mooie contante som voor in de plaats.

18:03 uur
Kippenhok97 verklaarde in het koninklijke paleis er nog vol voor te gaan. Op het moment dat de bom geplaatst werd hij door een LGG-reporter in een park gespot met vrouwelijk schoon rond hem. De dader wist na de ontploffing het appartement binnen te geraken en trof er op het vierde verdiep de kamer van Kippenhok97 aan. Zonder te kloppen stampte de dader de deur van de kamer in en liep hij naar binnen. Daar trof hij twee naakte dames aan die bovenop Kippenhok97 zaten. Kippenhok97 grijnsde, de dader grijnsde en schoot zonder aarzelen op het hoofd van Kippenhok97. Anders dan een echte kip, bewoog Kippenhok79 niet meer zonder kop.

18:06 uur
Onze reporter was zoals vaak er weer sneller bij dan de politie. Toen de politie de kamer binnenkwam vonden ze niet enkel het lijk van Kippenhok97. Ook de dader troffen ze nog aan, samen met de drie dames van Kippenhok97. Hoezo drie? Ja, onze reporter van LGG deed ook gewoon mee om de dader zijn schot te vieren, maar eigenlijk om meer te weten over zijn persoonlijkheid! De dader grijnsde, de agent grijnsde. De agent sloot de dader een uur op in de kamer, samen met zijn 3 vrouwen en kreeg er een mooie contante som voor in de plaats.

18:09 uur
Technix has been shot!

18:10 uur
De schoten volgen zich op. Ondertussen doet onze LGG-reporter in tranen haar verhaal, duidelijk er nog niet overheen dat haar grote held is uitgeschakeld. Terwijl ze met zijn vieren plezier hadden in de kamer, werd de deur namelijk open gebeukt en schoot de dader Technix zonder pardon in het kruis. De politie was echter nog in de buurt en vatte de dader in de kraag. Of de dader nu hubinho is of Minimize valt nog af te wachten.

18:15 uur
hubinho has been shot!

18:16 uur
Dit moet het laatste schot van gotcha zijn, als alles juist zou verlopen zijn. Minimize kunnen we niet enkel kronen tot winnaar van de allereerste gotcha, maar ook tot Koning voor komende handelsperiode! Minimize had zijn ijzerproductie verlaten op het moment dat hij Technix maar niet zag terugkeren uit El Peso. Toen hij naar de kamer van Kippenhok97 rende, vond hij er niet Technix terug maar hubinho samen met 4 agenten. Minimize schoot de 4 agenten neer en voor hubinho zich kon verdedigen werd hij geschoten op de pijnlijkste plek voor een crimineel, in zijn rechterhand.

18:30 uur
Koning Tranqer houdt een eindspeech in zijn paleis en maakt er officieel de winnaar bekend. Minimize zal de kroon doorgegeven krijgen, alle deelnemers worden bedankt voor hun deelname en hun vlotte en actieve spelstijl! De koning zelf had geen winnaar binnen 7 uur verwacht, en beloofde de regels en een evaluatie van het spel door te spelen naar de TMC-redactie.

De winnaar van het spel en de kroon:
Minimize +2

Uitgeschakeld:
Technix +3
jeroentje312 +1
hubinho 1
Kippenhok 0
You know me 0
loco_tazz 0
Mukyrlex 0