Voorafje

Verandering is goed. Verandering doet leven. En er verandert een hoop. Digitalië krijgt volgende handelsperiode een nieuwe Koning. Cyberië krijgt volgende periode een nieuw politiek bestel. De wolkenkrabbers veranderen vast ook weer wat. En in plaats van een enorme zege, stevenen de nummer 1 en 2 deze periode af op een foto-finish.

In Digitalië is een gotcha-spel gehouden waar uiteindelijk Minimize aan het langste eind trok. Hij krijgt dan ook de kroon en wordt Koning van Digitalië. Hierover staan in deze editie diverse artikelen.

In Cyberië zullen volgende periode burgemeesters in het nationaal bestuur plaats mogen nemen, en doen zij dus mee als volwaardige parlementsleden. Het aantal aanmeldingen voor de post van burgemeester is -zoals verwacht- explosief toegenomen. En zowel traag begrip als the hawk maken goede kans op het winnen van deze 138e handelsperiode. Over een aantal dagen weten we het zeker: de beide handelaren durven nog geen voorspellingen te doen. In de statistieken kun je zelf de cijfers erop naslaan en je voorspelling maken. Spannend wordt het zeker!