Winst voor Peckkoo!

De afgelopen handelsperiode heeft Peckkoo een stempel achter zijn naam gezet: hij heeft namelijk net zoals 75 andere mensen Miniconomy gewonnen!

Dat ging niet zonder stress en onzekerheid. Want gelaarsdekat zat hem vlak op de hielen. Peckkoo had wel maar liefst 2 keer zoveel verkocht als gelaarsdekat, maar had maar 1 MV (plastic) tegenover 4 MV’s van gelaarsdekat (plastic, chips, steen, en een taxibedrijf). Peckkoo was van plan geen wolkenkrabbers te bouwen, maar toen hij de kaart van Nasdaqar bekeek op vrijdagmiddag zag hij 3 nieuwe straten volledig blauwgekleurd. Gelaarsdekat had immers aan het eind van de ronde meer dan 300 verschillende wolkenkrabbers gebouwd, en meer dan 1100 verdiepingen. Hij bedacht zich dat het toch wel een goed idee was om er een te maken hij werd welgeteld 500 verdiepingen hoog

Hij won wel ruim met 60.000 I-Shell meer dan gelaarsdekat, maar hé, dat is niet zo gek als je 2 keer de omzet hebt! Namens The Miniconomist wens ik iedereen een prettige handelsperiode en hoop dat iedereen een goede start gehad heeft.