Luxe goederen

Het zal de Cyberische bevolking vast niet zijn ontgaan. EMMA is maar wat vertegenwoordigd in het straatbeeld van Cyberiƫ. Maar wat is dat nou eigenlijk? Het is een merk van Alvarez & Aegirsson MV. Maar dit artikel is niet zo maar sluikreclame, het heeft een doel.

Alvarez & Aegirsson MV heeft twee directeuren, namelijk L_. Alvarez en T. Aegirsson. Alvarez & Aegirsson MV heeft als doelstelling om het aanbod van designproducten te vergroten in Cyberiƫ. Momenteel zijn er vaak karig ontworpen producten die totaal geen luxe uitstralen of enig creatief vermogen. Waarom ziet de pomp er uit zoals hij er ziet uit? Waarom wordt hij niet roze geverfd? Het steen zou bijvoorbeeld beter gestapeld kunnen worden, en de computer kan een laptop zijn.

Welnu, Alvarez & Aegirsson MV heeft met EMMA een designmerk opgericht dat zich focust op de moderne en luxe ontwerpen. Uiteindelijk moet dit leiden tot meer van zulk soort merken. Concurrentie schuwen we niet. Waarom we er exact voor kiezen? Welnu, we leven al graag in luxe met penthouses en presidential suites, maar waarom kopen we altijd van die standaard producten? Dat vroegen we ons af en nu hebben we de oplossing. Wil jij ook een keer luxe producten kopen of produceren, richt gewoon een merk op en zorg voor bekendheid. Luxe is een groot goed, dat mag uitgedragen worden.