Voorafje

De decembermaand: gezelligheid, vriendelijkheid, samenzijn met familie… en Miniconomy spelen! Met de traditionele kerstbomen, de kerstmutsen én de feestelijke banners komen we zelfs in de Federatie in de feeststemming.

Ook dit jaar begon de eerste dag van de december-handelsperiode met een samenzijn buíten de Federatie. Twaalf actieve en minder actieve inwoners reisden af naar het pittoreske Tilburg (Nederland) alwaar zij, geheel in het gedachtegoed van Miniconomy, een ouderwets middagje bordspellen spelen op het programma stond. Maker van Miniconomy Wouter liet de deelnemers ook kennis maken met de aangepaste versie van zijn zelfbedachte bordspel, die uiteindelijk op de markt zal verschijnen zodra het spel voldoende getest en gekeurd is. Tegen die tijd horen we daar vast meer van, en de periodewinnaar zal tegen die tijd vast een gratis versie toegestuurd krijgen!

Oudgediende Rats! heeft zijn weg na jaren weer teruggevonden naar de Federatie, en dat is te merken! Aangesteld als PR-meester in Digitalië, afgevaardigde voor de Federal Union namens Digitalië, en leverancier van diverse TMC-artikelen verwelkomen we deze oudgediende terug in onze gelederen! Benieuwd naar oude artikelen van Rats!’ Het Profiel Van…?: