Debat Federale Unie

Wat met de FU?

Downgrade:
De Federale Unie is een gedrocht. Waarom? De Federale Unie gaat over zaken die ons allemaal aangaan, maar wordt vervolgens bezet door inwoners die niet door ons allemaal zijn gekozen. Onze burgers hebben geen invloed op de vertegenwoordigers van andere landen en vice versa. Als het aan mijn partij ligt wordt daarom ook zo snel mogelijk de Federale Unie afgeschaft en vervangen door een organisatie waarin scheiding der machten beter is geregeld. Het moet niet onze President zijn, maar onze Vertegenwoordiger. De President moet zich met nationale zaken bezighouden. Die lijn trekt mijn partij graag door naar andere landen en derhalve moet de Federale Unie worden aangepast dan wel worden afgeschaft en vervangen.

Aristocraeten

Afschaffen die FU. Dan gewoon een club maken waarin politiek leiders met elkaar kunnen overleggen indien er internationale afspraken gemaakt moeten worden. Dat lijkt verdomd veel op de FU, enkel moet je het geen FU noemen. Dat wekt te hogen verwachtingen die toch niet nagekomen kunnen worden.

Nationale Liberale Partij:

De Federal Union is een organisatie die het voor het eerst mogelijk maakte voor de landen om directe inspraak te krijgen over de inhoud van het internationale wetboek. De Federal Union is daarmee een uiterst belangrijk instituut, dat zijn gelijke niet kent. Wie de Council of Veterans van vroeger nog kent, kijkt daar vaak met weemoed naar terug, maar daarin werden beslissingen gemaakt die álle landen overstegen. Nu moeten ten minste 3 van de 4 landen het eens zijn over een wijziging.

Dat er landen zijn die inspraak hebben in de Federal Union die niet door Cyberië zijn gekozen, spreekt voor zich. Het is een illusie om te verwachten dat Cyberië alleen zeggenschap heeft over de IL. Ik zie ook niet in waarom 4 gekozen vertegenwoordigers het beter zouden doen dan 4 politiek leiders. Ook het vervangen van de Federal Union door een groep inwoners die hetzelfde doen als de FU nu, maar dan onder een andere naam zie ik als weinig toegevoegde waarde.

De Federal Union heeft het afgelopen half jaar diverse kleine en grote verbeteringen doorgevoerd, en gaat in de toekomst nog veel vaker goede aanpassingen aan de IL maken. Het zou een enorm verlies zijn als we deze vorm van directe inspraak in de IL zouden verliezen.

Dient de Federale Unie nog hervormt te worden? Indien ja, welk doel zou het kunnen vervullen?

Downgrade:

4 gekozen vertegenwoordigers zullen het mijn inziens beter te doen en wel om de reden dat zij dan kiezen voor de functie in de FU in plaats van hem toegeworpen krijgen als het ware. Enkele regeringsleiders zitten er vaak om eigen plannetjes door te drukken. Iets wat we niet moeten willen. We moeten inwoners in de Federale Unie hebben die ook daadwerkelijk de Federatie vooruit willen helpen.

Traag Beleid-Partij:

Ik heb geen idee wat de FU is. Zal me hier dus ook niet mee bemoeien.