Myserieuze Flyer

Op het vliegtuig naar huis na handelsperiode 151 kwam een vriendelijke stewardess rond met flyers…

Op deze flyers kon je je inschrijven om kans te maken om 2 dagen vroeger terug af te reizen naar de federatie voor een onbekend iets. Puur uit nieuwsgierigheid vulde ik het formuliertje al gauw in en gaf het terug aan de stewardess bij aankomst in Brussel.

Al lang vergeten dat ik het formulier invulde op het vliegtuig checkte ik een paar dagen voor het begin van handelsperiode mijn vluchtgegevens. Eens ingelogd op de website van de maatschappij zag ik dat mijn vlucht verplaatst was naar donderdag. Mijn euro viel al snel dat ik me had opgegeven voor één of andere vroegere afreisoptie.
Eens aangekomen op de luchthaven stonden een paar groothandelaars aan te schuiven voor de vlucht naar de federatie. Het betrof hier maar een kleine privéjet, maar de reden waarom we deze vlucht namen wist niemand en uitleg kregen we niet tot we geland waren in Sans Francishco. Hier vertelde de overheid ons dat we mochten deelnemen aan een op dat moment nog geheim testproject. Het ging hem over het afgraven van meerdere kavels tegelijk. Maar vanwege een probleem met de overheidscomputer moest dit met schep en zaag getest worden en kon het niet automatisch. Al snel begonnen meerdere handelaars met kavels af te graven en hun resultaten te rapporteren aan de overheid die zou zijn computers kon bijregelen.

Na 2 dagen van hard labeur en naar tevredenheid van de overheid werden we gelogeerd in een onbekend hotel nabij Sans Francishco wachttende tot de start van deze handelsperiode.

En met succes blijkt nu want het nieuwe systeem is invoege gegaan bij de start van de handelsperiode.