Politieke Stoelendans in Cyberië

De eerste dagen van deze handelsperiode heeft er zich al een enorme stoelendans voorgedaan. Zo zijn maar 2 posities meer bezet door dezelfde persoon als bij het begin van deze handelsperiode.

De president is op zijn stoel blijven zitten maar kwam met een boot later aan in ons land zoals voorspeld, Gouverneur van Kronenburg Troel nam ondertussen het initiatief om de nieuwe rechters te laten goedkeuren en werd benoemd als examinator voor het onderwijs zodat ons politiek systeem toch al wat in gang kon komen.

Maar de voor mij onbekende en onlogisch verkozen vice-president Ronald Hilfer heeft de boot totaal gemist. Hij werd ondertussen dan ook reeds uit zijn functie ontslagen en vervangen door arjanisme. Doordat dit alles snel gebeurde kon een eerste crisis vermeden worden en werden de nodige financiële middelen uitgedeeld aan de steden. Ook diende arjanisme ondertussen de begroting in en kan de financiële kant van ons land blijven draaien. Maar ook traag begrip hadden we nog niet gezien tot maandagavond de melding kwam dat deze om privé-redenen niet naar Cyberie kon afvaren.

Deze is ondertussen vervangen door el-capo, welke ook vorige ronde het gouverneurschap voor Roebelarendsveen op zich name. En in Zwollar gebeurde hetzelfde, daar komt ook de kandidaat van de vorige handelsperiode terug in de gouverneurszetel.
Zo komen we na een halve week stoelendans quasi op de zelfde politieke verdeling van de vorige handelsperiode uit, de enige wijziging is de vervanging van vice president en MvF podje door arjanisme.

Laat ons hopen dat deze politici deze handelsperiode wat actiever zijn en de problemen uit mijn laatste artikel van vorige editie verdwijnen.