Voorwoord

Alweer een helse week achter de rug op de Belgische kantoren van The Miniconomist, en ik heb mij zelden zo gelukkig geprezen dat de Federatie over een uitstekende infrastructuur beschikt om vanop afstand te werken. Gelukkig is er dan soms een journalist die dat allemaal in één klap compenseert door zijn pen op papier te zetten en gas te geven…

Deze week in uw TMC zien we De Statistieken terug, voorzien van enkele inzichtelijke commentaren.

Daarnaast heeft ook vaste reporter desmalen zich niet onbetuigd gelaten, aangezien hij gemakshalve de rest van de content geleverd heeft. Een sterke prestatie, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Nieuwe schrijvers wordt gevraagd toch zeker eens naar het Schrijvershoekje te kijken. De Redactie zal artikels die kwalitatief niet goed genoeg zijn (door inhoud, spelling, woordkeuze, etc.) zullen weerhouden worden van publicatie.

Twijfel je aan je artikel? Stuur het gerust in en geef ondergetekende een seintje of laat een bericht achter in de club van The Miniconomist, dan krijg je met veel plezier de nodige feedback en de kans nog wat zaken aan te passen!

Vriendelijke groeten

– Rats!