Het leven in Ibisha

Familiemacht
Niet iedereen ziet de Alvarezfamilie als een aangename toevoeging aan het eiland Ibisha. Oppervader van het eiland Marcelbuter is verhuisd naar Virtua omdat hij niet meer onder het regime van Don Marcello wil werken. Marcelbuter, een actieve politicus, ziet weinig kansen om iets te veranderen aan Ibisha zolang de Alvarez-familie de macht heeft. Na overleg met Don Marcello is besloten om het eiland voorlopig te verlaten. Het blijkt dat Don Marcello Marcelbuter niet vertrouwde met het presidentschap om het wetboek aan te passen. Don Marcello schijnt bang te zijn om Ibisha te verliezen zodra een Non-Alvarez aan de macht komt.

Achievement jagers
Marcello Alvarez en Gelaarsdekat, de twee opperachievement jagers zijn aangehouden door het idoor enkele merkwaardige aankopen. Het schijnt dat de twee bergen met goud naar elkaar verscheepten om zo een enorme omzet te genereren. Het CBI en de Federals hebben bedenkingen over deze techniek aangezien deze specifieke achievement gevoelig ligt. De uitkomsten hiervan zijn nog onzeker en in overleg met de spelers wordt er gekeken wat te doen aan deze situatie. Wees niet verrast als de omzetten rond de 30 miljoen kunnen liggen bij Gelaarsdekat en Marcello Alvarez.

Jong talent
FietsTubbie heeft zijn eerste termijn als burgemeester mogen maken in Ibisha. Deze nieuwe speler die pas twee rondes uit is, heeft zich snel opgewerkt in het Alvarezregime. Don Marcello gunt dit jong talent een kans om te ruiken aan een officiële functie. Door het verhuizen van oud-burgemeester Bossebol naar Cyberië heeft FietsTubbie deze kans gekregen. Bossebol schijnt op handelszaken te zijn in Cyberië en wordt aan het einde van de handelsperiode weer terugverwacht in Ibisha.

Nieuwe Alvarez
Sinds een week heeft Don Marcello een nieuwe rekruut gevonden voor de Alvarezfamilie. De naam Santiago Alvarez dendert door de straten en zal de familie versterken de komende jaren. Santiago Alvarez, ook wel bekend als Hadz0 onder de Ibishanen, is vrij nieuwe speler. Met enige ervaring jaren geleden is deze oud-speler teruggekomen. Marcello en Ibisha hebben hem onder hun hoede genomen.

Gangster
Op de drukke straten van Ibisha heeft een handelaar een nieuw pad ingeslagen. Leonardo Alvarez is de nieuwste gangster in de Alvarezfamilie. De handelaar die iedereen kent om zijn hoge noteringen heeft besloten om te experimenteren met het criminele leven. Gaat dit eindigen in de goot of wordt deze man een mastermind? Dat valt nog te bezien. Ook Bossebol schijnt zijn fabriekje te hebben ingeleverd voor een crimineel leven.

Opperbaas
Ibisha heeft onder zijn gelederen sinds kort de allergrootste crimineel van de federatie. Mila Alvarez blijkt de grootste crimineel te zijn op dit moment. Zij staat bekend om de aanslagen op mening grote handelaren de afgelopen periodes. Zo heeft zij Ritz en Gelaarsdekat de afgelopen periodes het leven flink zuur gemaakt door hen de rondewinst af te nemen. Hopelijk voor de Alvarez-familie blijft zij trouw aan het regime van de Alvarez want Mila wil je in je team hebben.