Namen : Eerste deelnemers LMS

Gisteren werd in het koninklijk Paleis van Fortuna de eerste LMS sinds handelsperiode 162 aangekondigd. De TMC deed er live verslag van en inmiddels hebben zich de eerste deelnemers gemeld. In willekeurige volgorde gaat het om de volgende bekende en minder bekende namen.

The King 2
Vorige LMS: 4e
KOTV top-20: n.v.t.

Profiel: Handelaar met een grootse daden in het verleden en recente verleden. Hij wist liefst 5 keer een handelsperiode winnend af te sluiten. De verwachtingen zijn daardoor hooggespannen. Bookies verwachten dat The King 2 met het grootste startkapitaal aan de competitie zal beginnen. Maar of dat voldoende zal blijken voor de winst?
Loco_tazz
Vorige LMS: n.v.t.
KOTV top-20: 4e

Profiel: Vingervlugge ex-Digitaliaan die bekend staat om zijn vele berovingen en geweldsdelicten. In handelsperiode 202 verloor hij de mini-LMS om het koningschap van Capitalie nipt (2e). Met zijn 4e plaats in de KOTH ranglijst behoord hij tot de absolute favorieten voor de winst. Belangrijke kanttekening die tegen hem spreekt is een mogelijk CBI-complot. wordt hij door duistere krachten in de Federatie tegengewerkt?
 DatWeetIkNiet
Vorige LMS: n.v.t.
KOTV top-20: 7e

Profiel: Criminal mastermind en productvuller in Fortuna. Staat vrij hoog in de KOTH top-20, maar ziet zichzelf niet als winnaar, maar ook een underdog kan er natuurlijk met de winst vandoor gaan!
5986indegevangenis
Vorige LMS: n.v.t.
KOTV top-20: n.v.t.

Profiel: Een potentiele deelnemer zonder crimineel verleden en nog in onzekerheid of hij 5.000 ISH startgeld bij elkaar krijgt. Tsja, als dat niet de eerste afvaller wordt weet de gokmaffia het ook niet meer.

Could be You
Vorige LMS: 1e
KOTV top-20: 1e

Profiel: regerend LMS-kampioen, schrik van de Federatie met liefst 142 dagen als KOTH. De topfavoriet voor de klus. Do we need to say more?

COE
Vorige LMS: 3e
KOTV top-20: 3e

Profiel: Koning van Capitalie en regerend KOTH. Wist zowel in de laatste LMS (3e) als de mini-LMS om het koningschap van Capitalie (1e) op het podium te eindigen. Een gevaarlijke klant dus om in de gaten te houden, al zal het koningschap voor menig deelnemer wellicht aanlokkelijk genoeg zijn om COE als eerste te elimineren.

Rockenfeller
Vorige LMS: n.v.t.
Top-20 KOTV: 15e

Profiel: Long-time mastermind die door iedereen gerespecteerd wordt, ondanks de lange lijst met failliet geschoten handelaren op zijn naam. Verliet Fortuna recent voor Coinville, maar maakt voor de LMS een (tijdelijke) terugkeer naar Fortuna. Wordt ingeschat als een kanshebber voor de eindzege.

Switzisch
Vorige LMS: n.v.t.
Top-20 KOTV: 10e

Profiel: nep-crimineel (dixit loco_tazz) die al lange tijd in de schemerzone van gangster en criminal mastermind beweegt. Volgens bookies een Dark Horse. Hij probeert zich in deze handelsperiode als echte zakenman te bewijzen en gaat voor ronde winst. Als hem dat lukt, waarom zou een overwinning in de LMS dan niet kunnen?