Last Man Standing

In het oude Rome namen de gladiatoren het tegen elkaar op op leven en dood! Vermakelijk, maar het valt in het niet bij het zwaarste vuurgevecht van de Federatie… Terug van weggeweest, de enige echte Last man standing competitie!!.

Voor de jongeren onder ons die de ‘LMS’ nog niet eerder hebben meegemaakt: het concept is simpel. Deelnemers schrijven zich voor de rondestart van 208 in en verhuizen allemaal naar Fortuna. De eerste week staan alle deelnemers in voorbereidingsmodus. Er wordt gehandeld, geroddeld en mogelijk ook een alliantie of twee gesmeed. Doel is om tactische wapenvoorraden aan te leggen en wat cash achter de hand te hebben voor als een dokter naar jouw verwondingen moet kijken.

Vanaf de tweede zaterdag (klokslag 1 minuut na middernacht) start het tweede deel van de competitie. Allianties blijken niets waard, opgeklopte roddels worden doorgeprikt en kruitdampen hebben de mist in Fortuna verdreven. Deelnemers maken vanaf nu namelijk jacht op elkaar met maar een doel: als laatste overblijven in een vuurgevecht op leven en dood. Klinkt makkelijk toch? Niets is minder waar… want het gebruik van bails is strikt verboden. Ben je opgepakt? Dan blijf je nagelbijten op de plek staan totdat je je tijd hebt uitgezeten.

En tactische mind-game dus. Want los je het eerste schot? Of wacht je tot al je concurrenten in het gevang zitten voor wat free fire? Affin, spanning verzekerd!

Verboden zijn
– Officers in Fortuna
– Bodyguards
– Ziekenhuizen
– Kogelwerende vesten in je backpack
– Het verbannen van deelnemers uit je winkels
– Het verlaten van de stad Fortuna voor meer dan 1 1/2 uur per dag
– Het gebruik van bails

Overige regels
– Op overtreding van bovenstaande regels staan uitsluiting van de competitie / rupt schieten.
– Zodra je iemand hebt geschoten meldt je de gedane schade in een daarvoor bestemd topic.
– LMS wint of meest gedane schade aan eind van de ronde.
– 5.000 ISH deelnemersgeld voor prijzenpot.
– Deelnemers kunnen gezamenlijk (unaniem) besluiten de regels te wijzigen.