Het rapport na een week LMS

Op basis van de bij de redactie bekende scores ten tijde van de publicatiedeadline (woensdag 12:00 uur) hebben enkele experts een eerste rapport gemaakt voor alle LMS-deelnemers.

1. COE 293 schoten | 412.512,39 ISH schade toegebracht
Maakte goed gebruik van de strijd tussen The King 2 en loco_tazz en staat na een week bovenaan. Zijn twee voorgangers hebben bewezen dat het verblijf aan de top van korte duur kan zijn. Zeker als het complot je komt halen.

2. The King 2 265 | 357.518,15 ISH schade toegebracht
Speelde de eerste dagen meer dan uitstekend en ging lang aan kop. Loco_tazz wist hem tot twee keer toe bijna het graf in te duwen, maar net zo vaak wist The King 2 te ontsnappen. Het koste hem echter wel zijn toppositie.

3. loco_tazz 250 | 341.081,95 ISH schade toegebracht
Ging even aan kop in de competitie, maar verslikte zich haast op The King 2. Ondanks het ene been in het graf kon hij zich met wat hulp herpakken. It ain’t over till the fat lady sings.

4. DatWeetIkNiet 159 | 231.153,62 ISH schade toegebracht
Nu al zeker van de rookie-award. Met zijn twee skills schiet hij behoorlijk mee, op gepaste afstand van de drie koplopers. Hij probeert het te verbergen ,maar heeft een aardig vermogen en is zeker niet afgeschreven voor de eindoverwinning

.5. Could be You 109 | 116.739,97 ISH schade toegebracht
Heeft net als ikenco geld als water, maar schiet een stuk vaker. Als voormalig winnaar betrapt op een tactische blunder door (net als ikenco) geen skills op aanslagen te nemen. Maar dat wil zeker niet zeggen dat hij kansloos is. Voor toeslaan op het juiste moment heeft Could be You een neusje, getuige zijn killshot.

6. ikenco 67 schoten | 78.363,54 ISH schade toegebracht
Heeft als enige van de resterende deelnemers een score onder de 100k. Experts vragen zich af of hij tactisch de knuffelkoning speelt. Zit hij nu op een flink gevulde pot met gouden munten om op het einde ongenadig hard toe te slaan als de concurrentie elkaar heeft afgemat en uitgemoord?

7. hubinho 31 schoten | 42,532,62 ISH schade toegebracht
Derde afvaller. Viel wat tegen volgens de experts. Voor een geslepen crimineelbrein koos hij wel een erg domme plek voor het bouwen van een huis. Ook schoot hij, ondanks twee dagen extra competitietijd minder vaak dan Switzisch.

8. 5986indegevangenis 19 schoten | 30.836,51 ISH schade toegebracht
Tweede afvaller. Had onvoldoende geld verdient om een serieuze kans te maken en koos ervoor om veel te schuilen. Schoot het minst vaak van alle deelnemers en dat viel op. Ook hij viel ten prooi aan het complot.Â

9. Switzisch 35 schoten | 48.116,11 ISH schade toegebracht
Eerste afvaller. Dook op iedereen en alles, zoals dat in het begin hoort. Maar werd slachtoffer van het gezamenlijke complot. Grootste pechvogel dus, want dat had iedereen kunnen overkomen.