SPAM is nodig!

Auteur: SPAM

De naakte cijfers uit het parlement op 1 februari 2005 :

15 voorstellen

3 moties

4 SPAM voorstellen

3 KB voorstellen

2 LD voorstellen

1 SP voorstel

1 PVDA voorstel

1 NCP voorstel

In het parlement zelf nog een discussie lopende over een SPAM voorstel

SPAM :

Twee ministerposten, Financiën en Justitie. Beide ministeries zijn zonder problemen deze ambtsperiode doorgekomen. Beter nog, het was al rondes geleden dat een begroting van de eerste keer werd goedgekeurd door zowel de VR als het Parlement, Minister Battery dankt hiervoor dan ook de VR die dankzij het door hun gemaakte voorbeeld deze begroting in goede banen heeft geleid.

De begrotingsaanpassingen werden allemaal gerealiseerd dankzij begrotingsvoordelen , begrootte kosten die minder duur uitvielen , en het stemsysteem geïntroduceerd door Battery, waardoor het Parlement samen met de VR op een snelle manier een wijziging kon doorvoeren.

Op het gebied van Justitie was het een erg rustige ronde, ondanks het feit dat ook gewone burgers Rechter konden worden na het volgen van een cursus, dat er op dit moment nog geen echte burgerrechters rondlopen ligt aan de strenge eisen die aan de cursus en de kandidaat leerlingen worden gesteld.
Kortom, beide ministeries werden strak en correct geleid.

SPAM biedt ook de volgende ronde dezelfde service naar het volk toe , met een uitgebalanceerde en actieve kieslijst , dus als je zoekt naar een partij die degelijkheid koppelt aan activiteit dan is er ook nu slechts één antwoord: SPAM

Voor een degelijk en actief beleid, stem SPAM!

Leave a Reply