Dreigend geweld tot burgeroorlog?

Auteur: Donato Brucelli

Geruchten deden al langer de ronde, maar komt er na de blaffende hond ook een bijtende? Geweld in Digitalië is niets nieuws, het hoort bij de maffia cq dictator cultuur maar geweld in eigen land zijn we niet gewend. Vroeger waren de dreigingen tegen Cyberië, het politiek correcte land van de Federatie, en Virtua, het buitenlands nest van onze landengemeenschap. Deze handelsperiode schijnt dat anders te verlopen.

16 April, rond de klok van 12:30 klinkt een harde knal, Pesoaan Titanic wordt in de borst geschoten en zakt in elkaar. Tussen de volgende zes schoten zijn duidelijk de sirenes te horen in de straten van El Peso. Handelaar Titanic is met ernstige letselschade opgenomen in het ziekenhuis in Nederland en zal zeker drie weken rust moeten houden. Het begin van de strijd om macht in Digitalië is begonnen. Koning gsmtv van Digitalië vertelde tegen deze krant het zeer te spijten dat deze belangrijke Pesoaan geliquideerd is en eiste vervolgens de aanslag op Senator iamthebest4 op.

Deze burgeroorlog heeft al aan vier personen het leven gekost, en niemand weet wat er nog meer te wachten staat. We houden u op de hoogte.

Leave a Reply