Veranderingen

Auteur: Redactie

Het was even schrikken voor de Digi en Virtuanen deze handelsperiode. In Virtua koste een kavel zomaar ineens 100 ish en de altijd lievhebbers van schieten, de digitalianen zagen dat de skills voor aanslagen ver 10 voudigd waren en dat ze wanneer ze 5 pistolen meenamen op hun tocht en ze werden opgepakt, ze de pistolen allemaal kwijt waren.

In Cyberië kwam er beter nieuws, de oliestad Kronenburg was vors uitgebreid omdat deze de laatste handelsperiodes telkens erg leeg van recources was gehaald.
Ik stelde even wat vragen aan mayor L!NK!NPARKER:

Zie je verschillen met eerdere ronde`s en deze sinds de kaart uitgebreid is?

L!NK!NPARKER: Nou ik weet niet of het door een grotere kaart komt maar ik zie wel meer activiteit dan afgelopen ronde(s).?

Er keerde ook 2 oud spelers terug, The Marketeer en Yoris, weet jij of ze dit hebben gedaan omdat ze hoorde dat de kaart groter was geworden of gewoon voor de fun??

L!NK!NPARKER: Geen idee of ze dat van te voren wisten maar ik denk dat ze ons gewoon erg miste haha.

L!NK!NPARKER verwacht extra veel geld aan kavelinkomsten binnen te krijgen, het is eigenlijk vreemd dat de politiek zich niet bezig houdt met het vergroten van de kaarten, want dit heeft alleen maar positieve gevolgen.
Sinds de super kavel licensie bijna de helft goedkoper is geworden zullen meer mensen onbeperkt kavels kunnen kopen, kijken wanneer de volgende stad een groei in de kaart doormaakt.

Leave a Reply