De politiek, week 1

Auteur: Miquel Alvarez

De ministerposten werden opgevuld door bonanza (financiën) en m1n1conomy (justitie), maar er was helaas niemand die zich aanmeldde voor positie van minister van onderwijs.

De vervangers waren Pedro Alvarez en the mister.

Maar door de fouten van mijn kant is het allemaal niet rechtsgeldig. En na een motie van wantrouwen te hebben overleefd, kwamen er nieuwe minister verkiezingen.
Bonanza meldde zich weer voor de financiën en m1n1conomy weer voor justitie, maar het aparte is nu dat er 2 kandidaten voor de post minister van onderwijs waren, namelijk Erkan.E en arjanisme.

Erkan.E wilde eigenlijk al minister van onderwijs worden maar was niet op tijd om zich daarvoor aan te melden. Wat de beweegredenen voor arjanisme zijn om nu wel in één keer voor de ministerpost te gaan is mij niet bekend, maar beter 2 kandidaten dan geen.

Na de herverkiezingen mochten bonanza en m1n1conomy aanblijven als minister en arjanisme werd verkozen boven Erkan.E om minister van het onderwijs te worden. Hierdoor zal het parlement wel verder moeten met maar 8 parlementsleden.

Verder wil Pedro Alvarez dat er in het wetboek opgenomen wordt dat iemand buiten het parlement (of president) aangesteld kan worden voor minister als hier geen kandidaten voor zijn vanuit het parlement.

Hierop heeft arjanisme gereageerd met:” We hebben al een wetboek liggen deze moeten we nog even nakijken op eventuele foutjes.”, dus daar verwachten we ook nog een hoop van.

Parlementslid jn1 wil een kerstbomenactie zoals die een handelsperiode geleden ook al is gehouden, om het kerstgevoel voor de inwoners van Cyberië weer op te krikken.

De begroting van minister bonanza is goedgekeurd door het parlement.

The mister is begonnen met het aanpassen van artikel 7 lid C van het Cyberisch wetboek om ervoor te zorgen dan het parlement ook een moties in kunnen dienen tegen de president.

Kijk in het Parlement en Achterkamertje voor de laatste nieuwtjes op politiek gebied.

Leave a Reply