Geweld eist zijn tol in Eurodam

Auteur: Redactie

Door onze verslaggever- Na amper drie dagen met elkaar samengeleefd te hebben zijn diverse Eurodammers de afgelopen dagen gearresteerd voor poging tot moord. Vier nieuwe inwoners overleefden de geweldsgolf niet, tientallen criminelen werden opgepakt door de Eurodamse politie.

Woensdag werd de stad opgeschud door de dood van twee telgen uit een bekende onroerend goed-familie: ‘Remcorganic’ en ‘markhenzen’. De vermoedelijke schutter ‘Xerix’, die volgens geruchten de gebroeders daarvoor nog benaderde voor een alliantie, moest het zelf bekopen met de dood. Handlanger Abraham schoot tweemaal op Xerix toen deze in de drukke winkelstraat van het Eurodamse centrum liep.

Vandaag werd er een vierde moord gepleegd. Het slachtoffer, ‘Hitman’, werd door diverse Eurodammers getipt als afperser. Na enig onderzoek vond de politie de dader onder een van de slachtoffers (‘clown’).

Een Cyberische Criminaliteit Preventie Team pakte in Eurodam en Bahthoevedorp twee wapenhandelaars op. Hiermee probeert men de geweldspiraal enigszins te doorbreken.

Leave a Reply