Superkorting voor alle spelers!

Auteur: Miniconomy

Naast al het spelplezier en de kans op leuke prijzen krijgen alle spelers van Miniconomy nu een heel leuk cadeautje van de overheid: 50 euro KORTING bij aanschaf van een LASER Compagno 1 Ghz Notebook (incl. DVD) op ActieWeb!!! De normale verkoopprijs is 1749,- euro. Spelers betalen dus slechts 1699,- euro!

Daarnaast wordt de notebook GRATIS thuisbezorgd en kan de koper kiezen voor extra service, bestaande uit installatie en een minicursus. Ook maakt men kans op een DVD-pakket t.w.v. 200,- euro! De notebook is ontzettend snel en zeer scherp geprijsd. Om de actie compleet te maken krijgen kopers naast 50 euro korting ook nog eens 1000 I-Shell!!!

Zou jij wel zo n supergave notebook willen hebben? Kijk dan eens op www.actieweb.nl. Om 50 euro korting te krijgen moet je op het bestelformulier in het vakje Opmerkingen het woord Miniconomy neerzetten en daarnaast je bankrekeningnummer binnen het spel. De rest van de bestelprocedure gaat hetzelfde, alleen betaal je 50 euro minder (vooruit, of aan de deur). Profiteer nu, want op = op!

Leave a Reply