Verkiezingsprogramma Prestatie, verantwoordelijk, degelijk en Veilig

Auteur: PvdV

De overheid zou de verzekeringsbranche moeten vrijgeven. Zodat burgers een verzekeringsmaatschappij kunnen beginnen.
Verzekeringen die volgens de staat toegelaten zouden moet worden zijn: inboedelverzekering (tegen diefstal), ziektekosten verzekering.
De overheid zou meer mogelijkheid aan haar burgers moeten geven om uitdagend in de economie betrokken te zijn. De PvdV stelt daarom voor om een beursgang van winkel, banken en verzekeringsmaatschappijen.
Instellingen aan de beurs genoteerd moeten aparte rechtspersonen worden.
Meten is weten. Het moet beter duidelijk worden wie er allemaal bij je koopt in een winkel. Daarom is de PvdV voor legitimatie plicht.
Zaagjes, schroevendraaiers en schepjes gaan te snel kapot. De overheid moet onderzoek doen naar de mogelijkheid om deze producten lager dan 4 keer te laten mee gaan.
De grond die we hebben in Cyberi� is beperkt, daarom moet er meer effici�ntie komen op dit gebied. Naast kappen met er ook goud, ijzererts of olie uit dezelfde grond gehaald moeten kunnen worden. Op uitgeputte grond moet nog gebouwd kunnen worden.
De groeiende criminaliteit in onze steden is zorgwekkend aldus de PvdV. Daarom moet er een centrale database komen met de namen van criminelen.
Legitimatieplicht bij betreden van een winkel. Zodat winkeliers eventueel klanten kunnen weigeren. Volgens de PvdV moeten de straffen op moord omhoog. De PvdV is pro-doodstraf.

Leave a Reply