Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Afgelopen vrijdag is de vijfduizendste inwoner van Cyberi� verwelkomt door een afvaardiging van hoge overheidsfunctionarissen. Zij lieten weten trots te zijn op de snelle groei van het inwoneraantal, maar tevens bezorgt om het aantal farms, dat blijft toenemen.

Ondanks de strenge controle op wapenhandel is het aantal schietpartijen opnieuw toegenomen in de hoofdstad. Vandaag viel er opnieuw een slachtoffer bij een schotenwisseling.

Met een fors hogere subsidie (329 ISH) heeft de overheid vandaag een positief sein gegeven aan enkele honderden ondernemers die tegen de armoedegrens aan zitten. Een woordvoerder: Met de exportafname en het rumoer rondom de verkiezingen vonden wij het nodig om de inwoners een extraatje te geven

Een dreigende monopolie in de advocatuur door het bureau van A.Moscovic heeft de overheid doen besluiten het oprichten van advocatenbureaus te subsidi�ren met 500 ISH. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet er een club gestart worden en moeten er minstens 3 advocaten werkzaam zijn.

De burgemeesterverkiezingen die op aanstaande woensdag gepland waren worden verschoven naar aanstaande vrijdag i.v.m. werkzaamheden.

Leave a Reply