Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Politici zijn in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de eerste Miniconomy Awards, afgelopen zaterdag. GC-leider Twexx kreeg de prijs voor Mooiste Logo, de Anti-elite Club werd uitgeroepen tot Populairste Club en de KPC ontwierp de Beste Politieke website. De Eurodam Elite viel niet in de prijzen. De prijs Meest originele winkelnaam werd niet uitgereikt bij gebrek aan originele namen. Bekijk de volledige uitslag op www.miniconomy.nl

Australische vrachtwagenimporteurs bezoeken morgen diverse steden in Cyberi�. De importeurs, die vorige maand al tientallen wagens kocht, spreken met de diverse burgemeesters over de aankoop van 10 vrachtwagens. Ook worden er 20 motors besteld.

Chipfabrikanten dreigen ten onder te gaan aan de extreem lage chipprijs. Hier en daar worden de kleine stukjes techniek aangeboden voor 15 ISH, terwijl de nominale productiewaarde 25 ISH bedraagt. Ik verkoop mijn voorraden met zware verliezen, aldus een winkelier.

Ter ondersteuning van de ministers zoekt de overheid naar ambtenaren. De taken lopen uiteen van controleur tot sociaal werker. Sollicitaties via e-mail.

Leave a Reply