Promotie in Cyberi�

Auteur: William Gates

Meer dan eens lijkt promotie in het zakelijk leven een rol te gaan spelen. Er waren al reclameadviesbureaus en ook internetpaginas werden al enkele keren uitbesteed. Sinds kort is er nu ook een bedrijf dat logos ontwerpt, sites maakt en reclameadvies geeft.

WGLI Promotions heet het bedrijf waarvan ik spreek. Het werd al ingehuurd door meerdere bekende organisaties, van PvdV tot Rich and Famous en zelfs Bureau van Justitia heeft een logo van dit, tot nu toe, onbekende en onbesproken bedrijf.

Sinds enige tijd zijn ze nu ook terug te vinden in de lijst van clubs. Om de bereikbaarheid te vergroten. verklaart Wibrandi. Als iemand ons wil bereiken staan nu de essenti�le gegevens in de club.

Hoe liggen de prijzen? We proberen zo goedkoop mogelijk onze diensten aan te bieden. De prijslijst is ook gewoon te lezen in de club. Er zijn verschillende prijsklassen omdat wij vinden dat je niet al te elitair zaken moet bedrijven, daarom hebben we heel goedkope diensten en hele dure. Zo varieert de prijs voor een internetpagina tussen de 250,- en 450,- I-Shell en maken we al een clublogo vanaf 50,-. Een luxe versie is natuurlijk duurder.

Leave a Reply