Computer kennis overheid voldoende?

Auteur: Heilige maagd

Het mocht u niet ontgaan zijn dat de overheid te kampen heeft gehad met een programmeerfout welk door criminelen ontdekt is.

Eerder wees mijn eigen persoon de overheid al op een kleine fout waarbij alle grond weggenomen werd uit overheidswinkels. Sinds die tijd heeft de overheid te weinig gedaan om fouten op te sporen in het systeem, welk nu op pijnlijke wijze duidelijk is gebleken.

Ik zal niet in twijfel trekken of deze overheid gedegen computerkennis heeft. Echter betwijfel ik ten sterkste of de machthebbers van Cyberi� hun computers wel up-to-date houden. Het aantal winkels dat al ruime tijd wacht op afname van computers is enorm. Als je dan ook krijgt te horen dat die overheid ruim voldoende saldo heeft, dan is het wel heel spijtig dat er wordt bezuinigd op computerapparatuur. Nu moet de overheid door die bezuiniging achter de feiten aanlopen wat ik een kwalijke zaak vind.

Het zou mij verbazen als ik nog lange tijd computers oud zie worden in de winkels. Tenzij de overheid van plan is alles te blijven verwerken op oude computers en achter de feiten aan blijft lopen.

Leave a Reply