Burgemeesters voortvarend van start

Auteur: Redactie

De recentelijk gekozen burgemeesters van de 7 steden van Cyberi� zijn met diverse plannen en investeringen voortvarend van start gegaan. De complimenten stromen harder binnen dan de klachten en de satijnen zetels staan er leeg bij, wanneer de burgervaders weer eens op zakenreis zijn.

De Eurodamse burgemeester Flying Dutchman investeerde direct na zijn aantreden 300.000 ISH in externe relaties. De resultaten waren direct zichtbaar: Amerikaanse importeurs kochten vorige week 5000 liter benzine en 25 motoren in de hoofdstad en gisteren bezochten tien bussen met Nederlandse toeristen de stad die in reclamecampagnes aangeprezen werd als the city where economy meets tradition. Hordes Nederlanders met speciaal gemaakte Cyberische petjes bezochten ook nog Roebelarendsveen, daar zij Eurodam iets te veel vonden lijken op Amsterdam.

Burgemeester Peppie en Kokkie van de dichtbij Eurodam gelegen stad zagen hiermee direct het effect van de 70.000 ISH die zij investeerde in de exportrelatie met Nederland. Japanse importeurs bezochten afgelopen vrijdag de stad voor de aankoop van 15 computers. De Japanners waren zeer verheugd over de samenwerking, maar hadden wel verwacht dat ze een gratis vrachtwagen geleverd kregen om de computers mee te vervoeren.

In alle steden werd de afgelopen week subsidie uitgekeerd, hoewel de diverse burgemeesters er een verschillende tactiek op nahielden. Burgemeester RobbertJK van Kronenburg keert dagelijks subsidie uit terwijl R. Mendoza van El Peso de voorkeur gaf aan een hoger bedrag. Gezamenlijk namen de burgemeesters 20 nieuwe Officers aan, waarbij YenVille er duidelijk uitsprong qua beveiliging. In de praktijk blijkt echter dat Officers hun eigen district niet beperken tot de stadsgrenzen.

De YenVilse burgervader T.M. kwam met het meest opvallende voorstel: hij wilde in YenVille een reusachtig pretpark laten verrijzen. De kosten hiervoor moeten terugverdiend worden d.m.v. het heffen van toegang. De overheid bespreekt dit initiatief intern, maar ziet weinig mogelijk voor een dergelijk plan in de handelsnatie.

Leave a Reply