Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Captain of Industry Richard is vandaag op ongelukkige wijze afgewezen door mevr. Kok, Voorzitter van het Parlement. Richard zag zijn huwelijksaanzoek in de Premium Members Club afgewezen worden door de ijskoude Voorzitter, die zaterdag was gescheiden van Magnaat.

Ondanks het priv�-leed van de ondernemende Kokkie heeft zij op eigen initiatief een wapenhandelaar gearresteerd in El Peso. Je weet nooit hoe deze wapenhandel zich verspreid, dus je moet het aanpakken bij het begin, reageerde de jonge politicus lachend.

Eind juni worden voor het eerst de Nobelprijzen uitgereikt. Op het moment worden nog steeds nominaties aangenomen. De verschillende categorie�n zijn: Politiek, Economie en Vrede. Een deskundige jury zal besluiten wie deze eer toekomt. De jury bestaat uit Alfred Nobel, Juror_Yoda (judge) en Premier (bankeigenaar).

De overheid houdt de plannen m.b.t. het oprichten van een speciale inlichtingendienst angstvallig stil. Volgens geruchten is de aanwezigheid van een CBI een kwestie van tijd. De status is al opgenomen in overheidsbrochures en de eerste kandidaten zijn geselecteerd.

Leave a Reply