Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

PR-minister Lars123 is gisteren door Voorzitter mevr. Kok ontslagen. De parlementari�r verzuimde 4 keer te stemmen en kon zijn koffers pakken. Dit gelde ook voor Peter van AniMo, wie maarliefst 7 keer niet stemde. Het ontslag houdt in dat beide politici niet meer kunnen stemmen tot de volgende verkiezingen en hun spreekrecht verliezen in het Parlement. PvdA-er Lars123 vond zijn ontslag onterecht en wees de Voorzitter op het niet-stemmen van meerdere leden. Mevr. Kok was onverbiddelijk.

De overheid is in overleg met verschillende artiesten over het produceren van een Cyberisch lied. Het alternatieve volkslied moet volgens medewerkers modern en dynamisch klinken en deze uitstraling uitdragen aan de rest van de wereld. De primeur wordt verwacht in augustus.

De redactie van The Miniconomist is voortaan toegankelijk voor iedereen. De eindredacteur besloot hiertoe, omdat de interactie tussen gewone burgers en de belangrijkste krant in Cyberi� niet vlekkeloos verloopt. In het redactiegebouw kunnen burgers hun mening geven over nieuwsfeiten en worden nieuwe redacteurs aangenomen. Het voortbestaan van TMC wordt bedreigd door een gebrek aan redacteurs. Velen zouden graag een dagelijkse editie willen zien, maar daarvoor zijn minstens 10 nieuwe redacteurs nodig, aldus een woordvoerder.

Leave a Reply