Afzeikstrategie Improvement werkt

Auteur: Redactie

In een democratie geldt de stem van de meerderheid. Met die gedachte hebben de Captains of Industry en politici van Improvement de koers uitgezet die hen prompt de verkiezingsoverwinning opleverde en de mokkende minderheid in aller state achterliet. Het resultaat: 6 zetels, woedende concurrenten en Geert toch weer in het Parlement. Some things never change…

Lange tijd was Improvement, het oude VOC en Lijst Fortuyn, niet in staat een klinkende verkiezingsoverwinning te behalen. Twee keer moesten de kornuiten van Richard en Geert het afleggen tegen LEF (ex-Groen Cyberi�). En juist LEF kwam zwaar onder vuur te liggen in de artikelen die Improvement het world wide web opstuurde. Met De afrekening wond men er geen doekjes om en werden ex-coalitiepartners hard onderuitgehaald. Improvement kon het zich veroorloven: de kieslijst werd zojuist aangevuld met de meest succesvolle handelaar van dit moment (Haverhoek) en met bezige bei James aan het roer stond er een aansprekend team.

Zodoende liet men LEF (4 zetels), PvdA (4), AKP (2), SBC (2) en KPC (2) ver achter zich en levert het met James de eerste Voorzitter met de status Captain of Industry. Tot 4 oktober a.s., want dan staan alweer de nieuwe verkiezingen op het programma. De messen worden geslepen, in meerdere kampen.

Ondanks de ambitieuze plannen die reeds zijn vervaardigd in het Improvement-kamp wordt er niet veel verwacht van de korte regeerperiode. Ik hoop dat er wat veranderingen komen, dat er echt een keer word geluisterd naar de achterban! Ik hoop dat ze echt een keer gaan doen wat ze zeggen te gaan doen, maar de realiteit is gewoon dat de meeste het doen omdat ze dan wat bekender worden in Cyberi�, en dat is niet de juiste instelling, aldus Vinny, een kersvers parlementslid. Het voorstel dat vandaag door Improvement werd gepresenteerd in het Parlement wordt dan ook vooral gezien als voorbereiding op een vlekkeloze regeerperiode die midden oktober start. Met, als het aan Improvement ligt, een nog beter resultaat.

Vandaag melden de meeste Parlementsleden zich in het gebouw waar de nodige discussies zijn gevoerd. Onder hen veel oudgedienden, zoals CodeX, Flamin en Job. Ook Twexx werd herkozen en geldt als prominent kandidaat voor de nieuwe post Minister van Onderwijs. Geert stelde zich direct op als de nieuwe crimefighter en ziet hierin geen rol voor Officier RedDevil85, tevens lijsttrekker van LEF. Als James de touwtjes in handen houdt verwacht men vanavond laat de nieuwe Ministers te kunnen presenteren.

Samenstelling nieuw parlement:

James (IMP)
Haverhoek (IMP)
Job (IMP)
Biertje (IMP)
Natasha V (IMP)
Geert (IMP)
Reddevil85 (LEF)
Flamin (LEF)
Twexx (LEF)
Volder (LEF)
Beans (PVDA)
The minic (PVDA)
MarkII (PVDA)
Vinny (PVDA)
CodeX (KPC)
Newboyintown (KPC)
Boston Q (SBC)
Tha Game Master (SBC)
Priest_TK (AKP)
Miyamoto Yamauchi (AKP)

Leave a Reply