Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Politicus en ondernemer Partyman heeft aangekondigd te gaan trouwen met zijn Amerikaanse vriendin Kacheltje. Partyman bezocht zijn geliefde veelvuldig in de States, maar heeft haar kunnen overtuigen te gaan verhuizen naar Cyberi�. De huwelijksvoltrekking zal daarom in het Engels plaatsvinden.

De Overheid heeft voor het eerst in de geschiedenis een milieucijfer gepubliceerd. In de zogenaamde Milieu-index wordt het aantal vrachtwagens in een stad gerelateerd aan het aantal gebouwde parken. De CO2-uitstoot van de vrachtwagens wordt zodoende vergeleken met de mate van natuur. El Peso bleek de groenste stad met slechts 13 vrachtwagens per 10 kavels. YenVille volgt op de voet met een index van 2,2. In Eurodam bleken nog geen parken gebouwd te zijn, wat tot verontwaardiging leidde onder natuurliefhebbers.

Aanstaande donderdag zal The Miniconomist wederom in zijn geheel geweid zijn aan de nadere verkiezingen op zaterdag 16 november. Naast de bekende partij-artikelen krijgen kandidaat-burgemeester ditmaal de kans zichzelf in maximaal 100 tekens (exclusief spaties) te promoten. Kandidaten kunnen zich via e-mail op dinsdag, woensdag en donderdag melden bij de Overheid.

De Overheid heeft circa 20 reacties gekregen op de vacature voor Federal Buyer. Zes sollicitanten zijn inmiddels begonnen aan een testperiode, die eindigt op 17 november.

Onderwijs gaat achteruit

Door: Troel
Ooit te laat geweest voor een les? Tegenwoordig is dat haast niet meer mogelijk. Nu zult u zich afvragen waarom dat het geval is. Het ligt toch minder voor de hand dan u denkt. Tegenwoordig komen de leraren gewoon niet meer opdagen. Zondag 11 november was dit ook het geval. Naast het lijsttrekkersdebat zouden er ook verscheidene lessen gegeven worden. Rond 20.00 uur was het een drukte van belang, maar geen leraren. Vervolgens werd de leerlingen alles behalve vriendelijk gevraagd of zij weer huiswaarts wilden keren omdat er anders teveel drukte zou zijn om het debat. Een aantal leerlingen wilden echter wel de les volgen waarop ze zaten te wachten. Immers, zonder les kun je geen examen doen, en dat betekend dat je je aankomende vak niet kan uitoefenen. Het is nog maar de vraag of de leerlingen het er bij laten zitten. Wellicht zullen ze een rechtszaak aan gaan spannen tegen de Cyberische Hogeschool.

Leave a Reply