Ministers vandaag van start ondanks nieuwe crisis Parlement

Auteur: Redactie

Nog geen uur na het openen van het Parlementsgebouw, afgelopen vrijdag, stuurde het kersverse parlement al aan op een nieuwe crisis. Vanuit het wraakzuchtige kamp van Improvement werd de afwezige President Robbert JK getorpedeerd en gevraagd vrijwillig af te treden vanwege nalatigheid. De Overheid hield zich sto�cijns voor het rumoer en startte dezelfde dag de stemming voor de Ministersposten.

Zodoende lukte het CodeX voor de tweede maal Minister van Financi�n te worden en kreeg ook vice-president newboyintown een post toegewezen. Hij wordt Minister van Justitie. De LNP leverde met Jdijsjr (Informatie) en Volder (Sociale Zaken) de mensen voor de minder belangrijke ministersposten.

LNP-lijsttrekker Volder was echter in zijn nopjes: Deze ronde zal in het teken staan van de sociale contacten. Ik ga hier mijn best voor doen. Ik zal een club openen waar iedereen zijn suggesties kwijt kan. Ik ben er voor jullie! Bedankt voor het vertrouwen. Door 3volution te steunen in het conflict tegen Improvement en de PRC, lijkt LNP nu de vruchten te gaan plukken.

Volgens Richard van Improvement had 3volution de stemmingen voor de Ministersposten een week geleden al moeten organiseren volgens het Reglement van Orde. De Overheid, die naar eigen zeggen op dit moment handelt in algemeen belang, stuurt niet aan op afzetting van de President en dit was voor Richard een reden om de zaak voor de jury te brengen. Zodoende zal de nieuwe voorman van dit grote departement, newboyintown, direct het oordeel over de positie van zijn leider moeten organiseren. Waarschijnlijk zal de aanklacht dan ook terecht komen bij de Veteranen Raad, die sinds vrijdag de mogelijkheid heeft recht te spreken.

Leave a Reply