Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

De vorige verkiezingen zijn nauwelijks achter de rug, of de nieuwe partijen schieten als paddestoelen de grond uit. LEF is omgedoopt tot 4you, onder leiding van Tha Game Master en SBC moet meer gezicht krijgen onder naam Nieuw Democratisch Cyberi�. Daarnaast heeft de partij T.K.M.S.T. zaterdag de eerste stap gezet richting de wettelijke status. Volgens oprichter sksmit gaat zijn partij zich afzetten tegen de huidige politieke cultuur van geld en macht. Sksmit vergaarde bekendheid als enthousiast lid van De Communist.

Door het grote tekort aan steen is de prijs voor het bouwmateriaal in de FES Eurodam gestegen tot 7.50 I-Shell. De explosieve stijging in de vraag naar stenen komt mede door het afschaffen van de huurregeling rondom clubs. In de huidige regeling kunnen inwoners zelf clubs bouwen op willekeurige plaatsen.

Door een fout in de subsidiesoftware van diverse burgemeesters heeft de Overheid een deel van zondag de budgetten bevroren. De fout werd snel opgelost en s avonds konden de burgemeester weer over hun geld beschikken. Inmiddels hebben vier van hen een aanvraag tot saldoverhoging gedaan en zijn de eerste telefoons verdeeld onder de Officers.

Parlementslid BollieBeckham heeft zijn functie per direct neergelegd. Zijn partijgenoot bij de PRC, vinny, verloor dit weekend al zijn spreekrecht in het Parlement vanwege beledigingen aan het adres van de Overheid en collega-parlementari�rs. De vervanger van ex-Officer BollieBeckham is Fatality.

De aandelenkoersen op het Eurodamrak zijn na de forse stijgingen in het weekend, vandaag opnieuw hoger gesloten. Koploper was de B100-index van Bahthoevedorp met een stijging van 11% tot 140 ISH. Aandelenanalisten staan perplex van de korte dip in de handel na een superstart op vrijdag. We zijn gewend dat de indices een paar dagen doorstijgen om vervolgens te consolideren, maar we kennen nu al een vroege dip. We wachten op de volgende spurt in de goederenhandel als de vraag naar electronica aantrekt.

Leave a Reply