Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

President novix heeft het wetsvoorstel van Augustus, om boetes voor verbaal geweld om te draaien in schadevergoedingen, afgekeurd. Vandaag stemmen de politici over een voorstel dat de handel in verboden goederen in clubs strafbaar stelt.

Vanaf heden worden ook inwoners die onder een valse identiteit anderen neer knuppelen bestraft als zijnde farmers. De Overheid belegde vandaag een vergadering voor CBI-ers en sprak daarin haar complimenten uit over het gevoerde beleid. De afgelopen weken zijn ruim 50 fraudeurs opgepakt. Ongeveer de helft van dit aantal kreeg een waarschuwing van de opsporingsdienst.

De in januari opgerichte partij Feministische Democraten gaat aan de verkiezingen deelnemen onder de naam Emancipatie & Democratie. De partij van priesteres Troel mistte in de afgelopen verkiezingen op het nippertje de deadline voor het aanvragen van de wettelijke status en probeert dat nu ruim op tijd. De verkiezingen worden gehouden op 7 maart a.s.

Leave a Reply