Wie is Milou?

Auteur: toxox

Als je de verschillende clubs af gaat kom je Milou regelmatig tegen. Ze afficheert zich meestal als een schalks wat verlegen lachend meisje met typische uitspraken als: Hi hi, ja lieverd, kusjes Milou. Intussen bouwt ze als handige zakenvrouw een imperium op van SMS contacten en betaalde priv� ontmoetingen met haar meisjes. Wie mocht twijfelen aan het sexy gehalte van haar zaakjes hoeft haar profiel maar aan te klikken om zo een blik te kunnen werpen op haar wel zeer aantrekkelijke handelswaar.

Jawel, een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Dat gezegde geldt zeker ook voor Milou. Technisch staat ze haar mannetje. Een fraaie banner of een advertentie in TMC? Milou draait haar hand er niet voor om. Wie Milou nu echt is en waar ze voor staat, dat blijft voorlopig nog wat vaag. Intussen is al wel duidelijk dat het om pseudoniem gaat. Haar e-mail-adres begint met Daan. Want, zo zegt ze, de echte naam is Dani�lle. Daan, niet Daantje of Ellen, maar Daan… Zo n naam heb je misschien wel nodig in de soms maar al te mannelijke zakenwereld. Vooral nu ook nog blijkt dat Milous aspiraties verder gaan dan die zakenwereld. Ze moet jaloers gekeken hebben naar haar collega Ciciollina.die met vergelijkbare technieken vanuit het circuit van films voor volwassenen in de politiek terecht is gekomen.

Ook Milou wil iets bereiken. Ze gaat voor het burgemeesterschap van El Peso, en als het zo door gaat, gaat ze winnen ook. Ook hier werpt ze al haar charmes en techniek in de strijd. Lieve, uitdagende en soms slim onwijkende antwoorden in discussies, een eigen club om zich te profileren. Ze kan het allemaal. En opnieuw dringt zich de vraag op: Wie is nu eigenlijk Milou en waar staat ze voor?.

Wie is dat die zo perfect inspeelt op de mannelijke wens naar het vrouwelijke, flirterige? Bijna te mooi om waar te zijn? Een vrouwelijk rolmodel zoals een man dat zou wensen, zoals een man dat misschien ook zelfs zou spelen. En zo vragen we ons voorzichtig af: Krijgt El Peso straks echt als eerste gemeente een callgirl als burgemeester? Of is het straks de eerste gemeente die geleidt wordt door een travestiet? Hoe het ook zij: Milou, succes! We hopen nog veel van je te zien. Letterlijk en figuurlijk.

Leave a Reply