Aanslagen in Bahthoevedorp voorkomen

Auteur: Leader

Het was gisteren even schrikken voor alle inwoners van Bahthoevedorp toen de maffia een bom had geplaatst onder de overheidswinkel aldaar. De reden voor de plaatsing van deze bom was dat Pablo Delgado een meningsverschil had met Chief Officer ICE KING van Bahthoevedorp.

Delgado had eerder al aangekondigd dat ICE KING en zijn departement hem niet voor de voeten zouden moeten gaan lopen, daar hij anders bomaanslagen zou gaan plegen. De CO besloot niet in te gaan op het dreigement en kondigde aan dat hij met harde hand op zou treden tegen de maffia en de bedreigingen.

De familie Delgado hield zich daarop aan haar woord en besloot daadwerkelijk bommen te gaan plaatsen. De doelwitten hiervoor waren de FES, het politiebureau, het gemeentehuis en de grootste winkel uit Bahthoevedorp. Bovendien waren er dreigementen in de richting van de mayor CoBe. Ondertussen was ICE KING al gaan praten met de familie Delgado en Fedele en heeft de situatie met hen uitgepraat, waardoor afgezien werd van de acties.

Het feit was echter dat er reeds ��n bom was geplaatst onder de FES, de overheidswinkel in Bahthoevedorp. Door de bemiddelende woorden van ICE KING hadden de Delgados hun bomtroepen echter terug getrokken en de bom werd ternauwernood ontmanteld. Later sprak ICE KING lovende woorden over het warme contact van de genoemde maffiosi en bedankte hen namens de burgers.

CBI, burgemeester CoBe en de bevolking uit Bahthoevedorp waren uiteraard allemaal zeer tevreden met het optreden van hun Chief Officer en hopen er op dat de Bahthoevedorpse officers in te toekomst ook op zo een goede manier op zullen treden tegen het dreigende gevaar van de maffia. Als vooral ICE KING niet zo goed op had getreden, had het wel eens heel wat minder goed af kunnen lopen met Bahthoevedorp.

Leave a Reply