Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

In Eurodam zijn ruim 500 ijzerertskavels klaargemaakt voor de verkoop. Burgemeester Tha Game Master van de hoofdstad betaalde de Overheid 100.000 ISH voor de kavels, die het ertstekort in de stad moeten oplossen. Een gedeelte van dit bedrag kan weer terug in de stadskas vloeien als de kavels worden verkocht. De kavels liggen in het noordwesten van Eurodam en zijn toepasselijk Ironia gedoopt.

De parlementsleden Bytertje en NickB87 zijn ontslagen uit het Parlement. De politici worden vervangen door LNP-er T.M. en CasKN (ex-LNP, tegenwoordig Improvement). Remco Bogaard behoudt zijn functie als Parlementslid na een uitspraak in hoger beroep. De Veteranen Raad oordeelde dat ontslag niet op zijn plaats was in de privacy-zaak rondom de politicus.

De Overheid gaat verzekeringsmaatschappijen helpen door het verstrekken van subsidies. Aankomende zaterdag ontvangen alle verzekeraars 10 ISH per polis kado. De week daarop zal de subsidie herhaalt worden. Met het verstrekken van de subsidie hoopt de Overheid dat verzekeren aantrekkelijker wordt omdat maatschappijen hun premies kunnen verlagen. Hoewel die volgens de Overheid niet extreem hoog liggen blijft verzekeren impopulair in het gespannen Cyberi�.

Leave a Reply