Parlement Nieuws deel 1

Auteur: Parlementair Woordvoerderskantoor

In de vandaag opgerichte club !*PARLEMENT NIEUWS*! wil het Cyberische parlement de burger op de hoogte houden van belangrijk nieuws. Ook kan de burger hier terecht voor vragen of opmerkingen over het parlement. Geert, de woordvoerder van het parlement, heeft ook een verzoek bij de redactie van The Miniconomist neergelegd om een vaste rubriek te krijgen zodat de burger ook belangrijke zaken zoals wetswijzigingen of complete wetsvoorstellen in de krant terug te vinden zijn. De lijsttrekker van IMPROVEMENT wil hiermee de informatiestroom naar de burgers vergroten en de burger ook meer betrekken bij het parlement dan tot op heden gebruikelijk was. De klachten over de bereikbaarheid van het parlement wil Geert hiermee tot het minimum brengen en het imago van het parlement positief vergroten .Het verleden heeft aangetoond dat burgers geen zin hebben om clubs met complete discussies volledig door te spitten, dit lijkt mij een mooie manier om de burger goed en effectief te informeren, aldus Geert.

De ministerverkiezingen zijn reeds gehouden en de uitslag is hieronder te vinden.

Appie Heijn (FCDS) is voor de tweede keer minister van justitie, Bytertje (CDP) is de nieuwe minister van onderwijs, De Socialist (FCDS) is minister van financi�n geworden, M1n1conomy (LNP) is aangesteld als minister van veiligheid en tot slot is Jdijsjr (LNP) gekozen tot minister van sociale zaken.

In de krant van donderdag zal de burger nader ge�nformeerd worden over het verloop van de ministerverkiezingen en de belangrijkste zaken die zich afgespeeld hebben in het parlement.

Leave a Reply