Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

De Tsjechische regering heeft een groep toponderhandelaars richting Cyberi� gestuurd voor de aankoop van 50 cameras. Het land kampt op dit moment met een misdaadgolf en raakte tijdens de roadshow van Roebelarendsveen onder de indruk van de Cyberische apparaten. Tijdens deze roadshow, die in acht Europese landen gehouden werd, presenteerde o.a. burgemeester Sksmit diverse producten. Dat voor Roebelarendsveen gekozen is, is opmerkelijk, gezien er nauwelijks nog cameras verkocht worden in de stad. Tegelijkertijd worden door insiders startbedragen van 100 ISH per camera genoemd. De verwachting is echter dat de biedprijs snel zal stijgen. De order zal een week lopen in de Eximcentrale van Roebelarendsveen.

De in deze maand opgerichte politieke partij SAFE heeft de status van officieel erkende politieke partij ontvangen. SAFE, dat staat voor Sociaal Actief Functioneel Eigentijds, is hiermee de zevende partij die het aantal van tien leden heeft bereikt.

De nieuwe Minister van Onderwijs, Maja_men, heeft met een ongeldige verordening de kritiek van de Overheid en LC over zich heen gehaald. De IMP-er wilde met een achtledige verordening ervoor zorgen dat voormalig farmer Newboyintown onder zijn nieuwe gedaante het Parlement uitgezet zou worden. Volgens de Wet was hij hier echter niet toe bevoegd. De Minister oogstte wel lof door een onderzoek in te stellen naar het reilen en zeilen bij de Cyberische scholen. Volgens geruchten zou oud lesmateriaal van de CHS geplagieerd worden door enkele schooldirecteuren.

Leave a Reply