LNP maakt doorstart

Auteur: Leader

Het was gisteren wel even schrikken voor de leden van LNP. Opeens was er de mededeling van voorzitter CoBe dat de partij op zou gaan houden te bestaan. Eerder die dag kondigden enkele prominente partijleden al aan te willen vertrekken bij de partij om weer verder te gaan met de oude partij 4you.

En zo gebeurde het dat LNP, nota bene de grootste partij van Cyberi�, zou verdwijnen van het politieke toneel. Voorzitter CoBe zag het al enige tijd niet meer zitten met de partij en de hele politiek. Er lijken alleen maar steeds meer ruzies en ellenlange discussies te verschijnen in het parlement en er komen nauwelijks goede voorstellen, aldus de ondertussen ex-voorzitter.

Korte tijd na de aankondiging van het opheffen van de partij verscheen op de NewsFeed echter weer de mededeling dat de partij t�ch door zou gaan. Ex-presidente Troel heeft besloten het roer bij de partij over te nemen. Zo lijkt de wens van de overleden Volder om zijn kindje LNP te laten bestaan toch nog in vervulling te gaan.

Of er echter een zonnige toekomst voor de partij is weggelegd lijkt zeer de vraag. Vele leden van de partij zagen al in dat LNP enkele belangrijke mensen verloren had en dat het niet meer zo zou zijn als vroeger. Een groot deel is ondertussen vertrokken naar 4you, een enkeling ook naar IMPROVEMENT.

Toch zal de nieuwe voorzitster Troel, samen met enkele trouwe leden, alles op alles zetten om de partij groot te houden en om een goede doorstart te maken. Bij de komende verkiezingen zal blijken wat er nog van de partij over is gebleven.

Leave a Reply