Nieuwsflitsen

Auteur: Fowel

LNP-politicus Volder pleegde afgelopen zondag zelfmoord door vanaf zijn balkon in het Gemeentehuis van Bahthoevedorp omlaag te springen. Opname in het ziekenhuis mocht niet baten, Volder overleed na enkele uren. In zijn afscheidsbrief gaf hij aan het gezeur niet meer aan te kunnen.

Erik de Groot, wiens echte naam voorlopig nog alleen bekend is bij de Veteranen Raad, is veroordeeld. Naast de verplichting van het bekend maken van zijn alter ego, kreeg hij ook een boete van 1500 ISH opgelegd. Tevens vervallen al zijn registraties in het Handelsnamen Register. Erik de Groot, wiens zogenaamde misdaad het registreren van de namen van een aantal politieke partijen en bekende handelaren was, heeft aangegeven in hoger beroep te gaan.

Deze week kregen voor het eerst een aantal organisaties de status van officieel erkend advocatenkantoor. Problemen met de communicatie tussen de Officier van Justitie Boukenende en een aantal leden van de Veteranen Raad veroorzaakte een enorme vertraging, die op kon lopen tot wel vijf dagen. Hopelijk gaat het wat beter, nu de Minister van Justitie wat actiever schijnt te worden.

President ICE KING heeft de tweede motie overleefd die tegen hem was ingediend. Geert, indiener van de motie had daarnaast een Wetsvoorstel met betrekking tot Artikel 14 gedaan. Aanleiding voor zowel de motie als het Wetsvoorstel de zaak rondom het ontslag van blackheaven.

Leave a Reply