Actief maar toch stabiel: stem FC De Socialist!

Auteur: FCDS

De afgelopen handelsperiode is er veel kritiek geweest op het Parlement. De Parlementsleden zouden te inactief zijn en de hele tijd met modder gooien.

Niets van dat alles bij FC De Socialist! FCDS heeft deze ronde het meest van alle partijen bereikt en was het meest actief. Lijsttrekker De Socialist was verreweg het actiefst met meer dan 225 posts in het Parlement, drie voorstellen en een goed Ministerschap (Financi�n), terwijl nummer twee Boukenende het justitiesysteem in zijn eentje draaiende wist te houden. Dankzij FC De Socialist mag er vanaf volgende ronde eindelijk niet meer gediscrimineerd worden en kunnen de Parlementsleden elkaar in ieder geval niet meer uit het Parlement stemmen. Ook is nog een goed voorstel van ons om de kiesdrempel af te schaffen weggestemd door antidemocraten. Verder zijn dankzij ons twee falende bewindslieden (de President die zomaar een voorstel van ons verbood, omdat hij een motie hetzelfde vond als een Wetsvoorstel en de chanterende minister) afgetreden.

Natuurlijk zijn wij nog lang niet tevreden! Het kiesproces kan nog veel democratischer en het Parlement bestaat nog steeds uit een groot aantal lapzwansen die niets uitvoeren. Kijk daarom op onze website voor al onze idee�n.

Stem dus op de meest actieve partij, de meest democratische partij en de meest stabiele partij:
stem op FC De Socialist!

Leave a Reply