De Alvarez familie

Auteur: Ottavio Alvarez

De familie Alvarez, die haar levenslicht zag in begin september, wordt al vanaf het begin van haar bestaan bestempeld als een politiek getinte handelsfamilie. De afgelopen week echter bleek dat ook deze familie in staat is tot crimineel gedrag.

De familie Alvarez is vanaf het begin actief geweest, met het doel zo veel mogelijk te behalen in zo weinig mogelijk tijd, en dat werd haar fataal. Zo werd familielid Miquel Alvarez tot burgemeester in Yenville gekozen, maar door de combinatie van lichte onervarenheid en het lidmaatschap van de Alvarez familie ging hij in zijn kort durende ambtstermijn over op daden die hem zijn burgemeestersketting kostten. Alsof dat nog niet erg genoeg was, deden ook allerlei ongenode gasten hun intrede in de Alvarez Familie. Hansjuh, Bep, Sjonnie, Jip en Janneke Alvarez liepen overal rond en kraamden de vreemdste onzin uit.

Tenslotte dacht één van onze medeburgers leuk te zijn door SMS-jes te versturen met de tekst: Ik heb een goede farmtruc bedacht. Doe je mee? Mvg Marcello Alvarez. De familie Alvarez heeft laten weten deze ronde haar streefdoelen te laten voor wat ze zijn. Uiteraard blijft Ottavio nog gewoon politiek actief en blijven wij allen handelen, maar onze plannen laten we wachten tot de volgende handelsperiode, we laten het er niet bij zitten!, aldus familiehoofd Marcello Alvarez.
We zitten in de shit, maar wordt vooral geen lid, voegde hij er met een knipoog aan toe.

Leave a Reply