NieuwsFlitsen

Auteur: Fowel

Deze week werd Cyberië weer opgeschrikt door enkele aanslagen op politici. Onder andere Rabb en WimHorenberg werden slachtoffer van RAF-schutters. Het Openbaar Ministerie begon, in samenwerking met het CBI een gerechtelijke procedure tegen het RAF. Nog onbekend is wanneer de aangeklaagden zich moeten verantwoorden bij de rechter.

Prominent Cyberiër bytertje werd deze week door De Schepper eigenhandig uit het land gezet. Dit naar aanleiding van het bekend maken van enkele hoogst gevoelige informatiebronnen die slechts voor enkele personen bedoeld waren. De banneling glipte vandaag terug het land in om onder een andere naam zijn excuses aan te bieden.

Voormalig VR-lid en Burgemeester sksmit is door de huidige Minister van Justitie aangewezen als Officier van Justitie. Priest_TK gaf te kennen dat hij voorlopig niet in staat zou zijn het departement Justitie te leiden zoals het hoort.

De Overheid is een grootscheeps onderzoek gestart naar koersmanipulatie. In navolging van de straf voor farmer Miquel Alvarez wacht nieuwe farmende manipulators de cheater-status. Beurshandelaren die zelf de koers trachten te beïnvloeden door het aankopen van grote volumes goederen wacht een boete van maximaal 5000 ISH per vergrijp. De Overheid heeft aangegeven dat fraudeurs zichzelf of anderen aan kunnen geven in ruil voor strafvermindering of in het tweede geval een bonus oplopend tot 100 ISH per vergrijp.

Leave a Reply