Naar de top 10 met het Eurodamrak

Auteur: beagollum

Tja, wat moet ik over de aandelenbeurs vertellen? Vorige keer kon je er mee in de top 10 mee komen, maar nu? Nee, de normale aandelenhandelaar heeft deze handelsperiode geen toekomst, maar de slimme aandelenhandelaar daarentegen…

Zoals altijd begonnen de aandelen de eerste dag op 100, maar alleen de echte actieve mensen handelen in het begin. Aangezien dat een minderheid is dalen de aandelen snel. Dus wees slim en koop nooit aandelen in het begin. Wacht tot ze gedaald zijn.

De aandelen die voor achtbaan spelen; omhoog, omlaag en weer terug, zijn het interessantst. Die kun je immers laag kopen en hoog verkopen. De B100 en de USSREX zijn beide een zeer veranderlijk. Als je even de grafiek bekijkt, zul je zien dat de B100 en de USSREX tussen de 80-100 en de 60 schommelen. Het is logisch dat de slimmerik hen dus rond de 60 zal kopen, en rond de 100 verkopen.

De andere aandelen zijn eigenlijk niet de moeite waard van het kopen. Af en toe gaan ze wat omhoog, maar tot nu toe zijn alleen de aandelen van YenVille, Zwollar, Roebelarendsveen en El Peso boven de honderd gestegen. En dan stond de hoogste maar rond de 110. De enige optie voor die aandelen is ze extreem laag kopen, rond de 40-50, en dan hopen op een plotselinge uitschieter.

Leave a Reply