YenVille op z n mooist

Auteur: Redactie

Niet langer vormen elegante freules met bontjassen het straatbeeld van het nog altijd chique YenVille. Een invasie van rondborstige en verleidelijk geklede jongedames maakt van het zuidoostelijk gelegen dorpje een ware uitgaansstad. Het organiseren van een Miss-verkiezing lijkt daarmee een gouden greep van de YenVillse Officer Smekke, die daarmee niet alleen in een goed en zeldzaam gezelschap van mooie Cyberische vrouwen bevind, maar ook zijn burgervader Marco Alvarez een groot plezier doet. De Miss-verkiezingen lijken immers een aangename afwisseling voor hardwerkende ondernemers en heftig discussierende politici. Een blik op de kandidatenlijst toont aan dat veel dochters van beruchte maffiosi meedingen naar de hoofdprijs van 450 ISH, gesponsord door het OUC. Maar ook de minder beruchte breezertje en suwita maken volgens kenners een redelijke kans. Ook de getransformeerde Captain of Industry Richard prijkt op de kandidatenlijst, waaruit dan ook blijkt dat de verkiezingen best met een korreltje zout genomen mogen worden. Er zijn nou eenmaal weinig echte vrouwen hier, licht organisator Smekke met enige ironie toe.

Leave a Reply