Populaire Conservatieven

Auteur: Populaire Conservatieven

Voor het volk, onder deze slogan hebben wij ons laten zien. De Populaire Conservatieven is een fusie tussen de alom bekende AYWS en het nieuwe Partido Popular. Onze lijst bevat grote namen als: sksmit, NickB87, zofona, vinny en Marcello Alvarez. Met deze lijst willen wij u te hulp staan. Wij zijn er voor u, wij zijn er klaar voor!

Ontevreden met het huidige politieke klimaat? Al dat gezeur zat? Stem dan aanstaande zaterdag op de Populaire Conservatieven. Wij gaan ons inzetten voor een beter kiessysteem, een beter belastingsstelsel. Bent u ontevreden over de huidige politici? Hun gezeur zat? Wilt u meer actie? Stem dan aanstaande zaterdag op de Populaire Conservatieven.

Er zijn vele partijen waar u uit kunt kiezen, veel beloven veel. Sommigen proberen met hun naam een indruk achter te laten die niet klopt met hun ingedutte, stoffige image. Kijk daar doorheen, ze beloven veel, maar acties blijven uit. De politiek dut in met de huidige partijen aan de macht. Het is tijd voor wat anders, het wordt tijd voor de Populaire Conservatieven. Geef ons een kans het Parlement te hervormen.

Onder leiding van een ex-VR-voorzitter, een ex-president en een groot aantal Mayors zullen wij het parlement kleuren. Het stof moet verdwijnen, hun tijd is voorbij. Ze hebben examen gedaan, en ze zijn gezakt! Er wacht een nieuwe lading van ervaren politici. Politici van de Populaire Conservatieven!

Leave a Reply