Xperience

Auteur: Xperience

Onprofessioneel. Inactief. Dat is wat er NU in het parlement rondloopt, iets waar niemand trots op hoeft te zijn. Om voor eens en voor altijd dit soort personen uit het parlement te weren, hebben 4YOU en SAFE de ultieme combinatie gevormd: Xperience.

Wetten moeten de burger helpen, niet in de weg liggen. Daar staat Xperience voor. Iedereen op de lijst heeft ervaring met het handelen, en weet hoe de winkeltjes soms last hebben van het wetboek. Het wetboek is er om de echte handelaar te beschermen, dus geef ons de zetels die wij nodig hebben om een verschil te maken!

Geen gezeur, maar echte vooruitgang en luisteren naar het volk! Dat is wat Xperience doet. Onze kieslijst bestaat uit personen die op alle manieren dicht bij de burgers staan. Sociale initiatieven, gezellige dorpswinkeltjes, de namen zullen u bekend zijn. Dus geef ons de zetels die wij nodig hebben om een verschil te maken!

Het is tijd om de politiek op zijn kop te zetten. Wij bieden ervaring en betrouwbaarheid, de enige zaken die er echt toe doen! Aldus m1n1conomy, de voorzitter van Xperience. Het parlement is weer in slaap gevallen, en er zijn echte politici nodig om ze wakker te schudden.

Het is tijd voor een regering die dit land verdient. Het is tijd dat ervaring en expertise worden gebundeld: het is tijd voor Xperience.

Leave a Reply