Burgemeesterskwartet LM verslaat fusiepartijen

Auteur: Redactie

Ruim 11 maanden na de succesvolle politieke opkomst van Milou en haar gelijknamige Lijst is de partij er voor de tweede keer in geslaagd de parlementsverkiezingen te winnen. Lijst Milou scoorde, net als de directe concurrenten Xperience en Populaire Conservatieven, 4 zetels. Grote verliezer was Improvement, dat als enige partij zonder zetels uit de verkiezingen kwam.

De glorieuze uitslag van Lijst Milou is vooral te danken aan het burgemeesterskwartet Milou, ICE KING, Jack Kleijn en Guardian, dat samen ruim 13% van alle stemmen trok. Van het viertal zal alleen ICE KING terug te zien zijn in de landelijke politiek, en wel als President. LNP en Lijst Democratie verloren fors t.o.v. eerdere verkiezingen en behaalden beide 2 zetels. Het Parlement zal aangevuld worden met de ex-FCDS-ers van SPAM, samen gaat voor 3 zetels.

In de burgemeesterverkiezingen ging ramy the king ! met de winst aan de haal in Eurodam. Door de afwezigheid van de van rechtswege uitgeschakelde Tha Game Master ging de strijd tussen hem, Veyron en editor Gizmo123. Politica Milou wist ook Bahthoevedorp voor zich te winnen en ex-President Leader kon op de steun rekenen van het Kronenburgse volk. In YenVille werd voor de derde keer een Alvarez gekozen als burgemeester. Dit keer veel de eer ten deel aan Dino. Monapoli gaf tha_gecko een tweede kans, bij afwezigheid van Capo di tutti Capi Salvatore Fedele. In de overige steden konden Guardian, j_roest en Jack Kleijn rekenen op de steun van het volk voor een tweede ambtstermijn.

In totaal bracht een recordaantal van 602 inwoners hun stem uit tijdens de verkiezingen, die afgelopen zaterdag eindigden. Slechts een paar stemmen wisten niet voorbij de kiescommissie te komen, hetgeen niet leidde tot het geven van een cheaterstatus.

Leave a Reply